Lyhyt kertomus mitenkä neljän lapsen perheenisästä tuli Lualamiäs.

Työuraa on kertynyt vuosia niin huoltoasemalla ,raksalla, rahtihommissa, lasitehtaassa ja sitten ensimmäisen kerran yrittäjänä grillikioski hommissa.

Sen jälkeen vuosia myymäläpäällikkönä vaateliikkeessä myyden moottoripyörä/auto/rock henkisiä kuteita alan harrastajille. Kokoajan kierrellen romutoreja ja kirppiksiä sekä omia auto/motskari hommia harrastellen.

Mistä on aina kalvanut takaraivossa ajatus ympärivuotisesta paikasta missä voisi myydä/ostaa tai vaikka vaihtaa osia, työkaluja ym. Koska kun suurin osa harrastelaitteiden rakentelusta tapahtuu vkl milloin osien saanti on vaikeita niin olisihan se makee kun olis paikka missä vois käydä katsoon löytyykö sopivaa bensatankkia tai ohjaustankoa omaan laitteeseen.

Suurinpiirtein näillä ajatuksilla lähdin kehittelemään ajatusta Äijäkirppiksestä, joitain vuosia siihen meni että uskalsi ottaa sen ratkaisevan askeleen ja ryhtyä tuumasta toimeen.

Ja sitten kun tuli raksahommissa hetki ettei uutta työmaata tullutkaan niin päätin että nyt tai ei koskaan, eipähän tarvi sitten vanhana miettiä et olisikohan se toiminut vai ei.

Näin minusta tuli Lualamiäs.